AMA Design Southfield Primary School Art Room Makeover

Web Abstract: 
Video of makeover of primary school in Ealing, which was televised by the BBC. The vision was to create a blank canvas, a flexible space where creativity comes from the work the children make and display. The double height space allowed the introduction of a mezzanine, to create on the upper level a flexible space for personalised learning, exhibitions and multi-media. Low-level storage and a washable work surface were created under the exterior windows and more storage under the stairs to the mezzanine. Suspended acoustic panels were hung from the ceiling, and an interactive white board with integrated projector fitted to the teaching wall.
Media Type: 
Video
Publication Date: 
12/31/2008
Resource List Category: 
References to Books and Other Media
Resource Lists: